Followers

Friday, September 16, 2011

2 hari lagi ..


Assalamualaikum buad belogwalking yang di kasihi :)

Masa tinggal hanya 2 hari saja lagi untuk saya bergelar ISTERI kepada incek tunang .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Perasaan memang tak dapat digambarkan . Hanya kepada Allah SWT jewp aku memohon agar dipermudahkan segala urusan pada 18/9/2011 ini .

Semalam (15/9/2011) - received call dari incek tunang . Dea bta0 dengan cuaknye mengatakan ada masalah besar yang baru timbul .Aku p0wn bertambah-tambah cuak dibuatnya .
Incek tunang menanyakan bermacam-macam soalan seperti :

INCEK TUNANG :1) Ayang tau Bahasa Inggeris kan ?
SAYA :(mestilah tau sbb kat sk0la dlu ada blaja . Nak kata terer idak le . Tapi pahamla apa yang omputeh cakap)

INCEK TUNANG :2) Ayang tau guna komputer tak?
SAYA: (hadoii .. dah sahih2 tau guna . lau tak cane aku on9 fesbuk , update belog & buad kerja-kerja dekat opis )

INCEK TUNANG :3) Ayang tau ta ... isyhhh menatang apa tak tau BS niyh . Aku pown nyampuk UBS kot ?
Haaaa yang itu lah . hehee abang lupa .
SAYA:( oh ! yang itu dlu blaja . tp skunk dah ta hingatla )

INCEK TUNANG: Oh ! kalau mcm tuh tapewla .
SAYA : awat dok tanya macam private investigator niyh ?

INCEK TUNANG : Tadelah . tadi tokey abang tanya , ayang nak tak kerja sebagai kerani dkt tmpt kerja abang . kalau ayang terima job dea offer , dea akan cari rumah sewa untuk kita .
SAYA : wah ! okehla tuh . kurang-kurang tadelah kena susah payah nak cari kerja da .

INCEK TUNANG : okeh2 ! nty abang konfirm nan tokey abang laen

* Alhamdulillah kerana telah diberi rezki sebelum bergelar ISTERI kepada incek tunang . Terima Kasih Ya Allah

notakaki : Kebesaran Allah :)


No comments:

Post a Comment

✖COPYRIGHT ™ elanihassan.blogspot.com✖