Followers

Saturday, December 17, 2011

Miss Her So Much !

Quickie Updated ..
Just a quickie one ..

I just want to tell about how i miss my sister so much !
I know she felt the lost because i already became someone wifey ..
Before this we always spent time together !
Like hangout together , Watching movie together & most important sleep together !
The most precious moment that i won't forget is i always GOSOK her elbow before falling asleep .
Now i don't have the chance to do like that again and again .
I try to practice on my husband's elbow but it totally different , at the end i just use my own elbow .
Only that i will falling asleep !

I know since i become a wife , i was not pay attention to my sister ! And i know she is sad because i lack the attention to her . I'm sorry angah ! After this , i promise i will give my full attention to her ! Although , my husband don get that kind attention !

Angah ! I really miss you so much !
I hope we can spend time together again like before !


Tuesday, December 13, 2011

.. Berita Baik lagi ..

Assalamualaikum pembuka bicara .. Okeh ! sekali lagi saya biarkan belog saya ini bersawang-sawang .. Sorry sangat-sangat untuk yang tertunggu-tunggu akan peng-update-kan belog saya ini .. Cewahh ! macamlah ramai sangat yang belogwalking belog anda ye Cik Puan Elani oii .. Hehehe ( beranganlah ) ..Okehlah kan saya perasaan ! Perasan untuk diri sendiri saja ! Jangan anda cemburu ! Back to basic lah Cik Puan Elani - Berita Baik lagi ..

Setelah hampir 2 bulan lebih saya bergelar isteri kepada incek Husband kami dikejutkan lagi dengan berita yang sangat-sangat gembira .. Beritanya ialah :-

SAYA PREGNANT almost 6 Weeks ! Sebenarnya tak sangka dan sangat tak expect kehadiran baby ini . Dapat rasa perubahan ketara sebelum dapat tau saya pregnant , saya kerap rasa lapar . Saya ingatkan lapar sebab nak datang period . Tapi tunggu punya tunggu tak datang juga period lebih 2 minggu . Mak sarankan saya pergi ke Klinik berhampiran . Setibanya di sana , waktu itu saya seorang diri tanpa di temani oleh incek Husband . Perasaan saya ketika itu sedih + gementar ! Senang cerita macam-macamlah saya rasa . Masuk bilik doctor lepas tu inform doctor period tak datang almost 2 weeks lalu doctor suruh saya jalani ujian air kencing . Tunggu seketika kemudian doctor memberitahu "Tahniah ! positif yang sangat kuat !" dan ia bermaksud saya PREGNANT .

Sejak-sejak diri saya PREGNANT , perubahan yang ketara ialah selalu makan , Kerap sakit kepala , Rasa loya selepas makan & terkini saya rasa sangat malas ! Mak marah saya sebab saya malas . Mak cakap jangan malas nanti anak turun jadi malas . Saya takut ! Saya tak mahu jadi macam itu . Huhuk ~

Masa saya berada dirumah mak mertua saya bermacam-macam pantang yang diberitahu kepada saya oleh kakak ipar saya antaranya ialah :-
1) Jangan lalu bawah ampaian
2) Jangan Lalu bawah pokok cermai
dan bla-bla-bla ...
Arghhhh ! banyaknya pantang perlu ku lalui .
Tapi macam mana pun saya memang kena ikut pantang-pantang itu .

Due date : 20/julai/2011

Wednesday, November 2, 2011

Done :)

Assalamualaikum pembuka bicara :)

Sekali lagi saya membiarkan belog saya ini dipenuhi sawang-sawangan .
Terpkasa membersihkan sekali lagi dengan meng-update entry !
Isyhhh ! kalau la rumah yang bersawang-sawangan macam ini mau menjerit incek Hubby :)

Back to title : Done :)

First at all , saya ingin menadah tangan kesyukuran kepada Allah SWT kerana telah memudahkan serta melancarkan segalanya . Paling utama , pada hari jumaat & sabtu Alhamdulillah hujan tak turun . Best part :: rupa-rupa mak saya baling baju saya dekat atas bumbung . katanya ikut cakap orang tua-tua (benarkah?) Hurmmm sabau jewpla lepas dapat tau . Nasib baiklah amik baju yang dah tak pakai . Kalau tak mau ngamuk sakan . hehehehe :)

Yang kedua , percayakah anda Menteri Besar Perak pun attend majlis perkahwinan saya . OMG ! sangat-sangat terkejut bila mak received call dari pejabat MB hari jumaat . PA dea inf0rm dalam pukul 2.30ptg MB akan datang . Wahhh ! sangat berkobar-kobar tunggu waktu itu . Dalam pukul 3ptg , MB Perak datang bersama isteri dan PA dea . Dapat gak bersnapping dengan dea dan isteri . Terima kasih MB sebab datang . FYI , MB perak adalah classmate mak saya time form 6 dulu . Untunglaaaaaaa ~

Yang ketiga , Photoshoot outdoor kami buat dekat Taman DR jewp . Nak pergi tempat lain pasti ramai pengantin lain buat photoshoot gak . Langkah persediaan baik cari tempat yang less people . Ley pose macam-macam . betul tak ? heheheheh :)

Nak tunjuk gambar sekitar wedding reception s0ftc0py p0wn tak dapat lagi . Nanti dah dapat softcopy saya akan edit chantek-chantek ley post dalam belog ea .

p/s: terima kasih membaca :)


Monday, October 24, 2011

................

Setelah sekian lama saya tak hupdate bel0g niyh nampaknya bukan setakat berhabuk dah niyh termasuk sekali bersawang-sawang . Makin lama dibiarkan makin bersawang-sawang . Untuk mengelakkan bersawang-sawang terpaksa juga saya menghupdate bel0g niyh . ( walaup0wn pada hakikatnya tak ramai pun yang suka baca entry saya niyh .. Jangan kau perasanlah ) .

Title entry kali ini .........

Tak ada tajuk rasanya sebab BLUR .
Oops ! Mengapakah saya BLUR ?
Sebab saya memikirkan tentang segalanya ..

Seperti ::

1) Majlis Resepsi Perkahwinan saya(most important f0r this m0ment)
2) Gegala S0sial or S0-Sial yang dah menelanjangkan remaja-remaja diluar sana

1. Majlis Resepsi Perkahwinan

Apa yang saya boleh katakan di sini semakin hari semakin dekat waktu yang ditunggu-tunggu oleh kaum keluarga saya . Tiap kali saya berjumpa dengan orang semua bertanyakan mengenai Majlis itu . Apa yang saya boleh harapkan supaya Majlis berjalan dengan lancar dan mendapat keberkatan .

Yang membimbangkan saya ketika ini ialah semua mengatakan badan saya semakin kurus . Setahu saya amalan pemakanan yang saya amalkan sekarang boleh menaikkan berat badan saya , tapi saya sendiri konfius dengan keadaan ini .
Boleh dikatakan Breakfast yang saya ambil kebanyakkan berat-berat belaka seperti NASI LEMAK serta ROTI CANAI .
Lunch pulak boleh dikatakan makan NASI CAMPUR tiap-tiap hari .
Tea-time kadang-kadang makan kueyteow goreng tak pun capati ataupun roti canai.
Untuk dinner , mestilah makan Nasi beserta lauk yang mak saya masak .

Hurmmmm tapi masalahnya sekarang berat badan saya tak naik-naik juga .
Ada sesiapa yang boleh bagi cadangan macam mana nak naikkan berat badan ?
Any0NEEEEEEE help me please !!!

Untuk Majlis Resepsi yang akan berlangsung tidak kurang 4 hari saja lagi .
Setakat ini persiapan boleh dikatakan 85% dah ready .
Yang tinggal hanyalah menda-menda yang kurang penting sahaja . Bak kata orang menda-menda touch-up niyh . hehehe shengal lah kau niyh Elani .

Untuk Majlis Resepsi ini tema yang diguna pakai ialah Light Pink + Light Purple . Semua ahli keluarga telah mengambil kata putus untuk memakai baju dengan warna yang sedondon iaitu Purple . Tak kesahlah kan sedondon ataupun tak janji waktu kenduri ini dapat mengeratkan Silaturahim serta mendekatkan hubungan yang telah lama terjauh itu . Harap-harap begitulah .

Cukuplah kot untuk entry 1 niyh . Dengan ini Saya NOR ILLANI BT HASSAN merangkap wifey kepada MOHD AMAY MOHD DESA menyusun sepuluh jari memohon maaf andai ada bahasa didalam entry ini yang kurang disenangi oleh belogwalking sekalian harap dapat maafkan ye .









p/s : untuk GEJALA SOSIAL @ SO-SIAL YANG MELANDA REMAJA akan dibincangkan untuk entry yang akan datang





Thursday, October 13, 2011

About 2 weeks ..

Assalamualaikum pembuka bicara ..


Kini sudah 3 minggu aku bergelar ISTERI kepada incek HUBBY tersayang :)

Kalau dulu bergelar TUNANG nak keluar pergi dating lama-lama pun mak ayah marah . Sekarang niyh siapa yang berani marah haaaa ..
Hahahaha best part kalau dulu nak buad macam gambar bawah niyh memang kena macam gambar niyh la tapi budak-budak sekarang dah tak peduli hukum-hakam dah . Saya ini bukan baek sangat tapi Alhamdulillah Allah SWT masih membuka jalan untuk aku berubah .


Tapi sekarang kalau nak buad macam niyh tadenye nak kena tampar ke sepak ke apa ke sebab dah jadi SUAMI ISTERI :)


Kalau buley nak jadi macam kucen-kucen kat atas ini . Romantik kan ?

Perasaan saya ketika ini haruslah berbunga-bunga .

(Seperti Winnie The Pooh ini)

Nak cerita lebih-lebih pun ini cerita dalam kelambu kata orang tua-tua dulu so ini bermakna secret of the kingdom ..
Syhhhhhhh ~ taley bagitau lah
Sangat mintak maaf ye Belogwalking here !


Setakat ini persiapan berjalan dengan lancar .
Tadi pun baru received e-mail dari syarikat yang buad bunting d0rg e-mailkan design bunting ..
Saya nak mintak pendapat belogwalking semua

Check it Out bebeyh !


Apa pendapat anda semua ??
Terkejut tak ?
Terkejut sebab apa sebab cantik kan ?


Rasanya sampai sini sahaja hupdate terbaru dari saya ..



Tuesday, October 4, 2011

Majlis Pernikahan (-.-)

Assalamualaikum buad semua belogwalking di sini .

18/9/2011 ( Ahad )

Tarikh yang sangat bererti bagi diri saya serta incek tunang oopsss ! da jd incek hubby lah :)

Semalam around 10.15 am dah siap-siap untuk pergi make-up . Lepas tu suddenly mak tep0n dan bgtau Naib Kadi dah tunggu dekat rumah . Aishhhh ! semalam ayah tep0n , dea bta0 kalau pihak laki sampai dea suruh ayah tep0n . Tetibe dea buad macam gini lak . Adoiii benar-benar parah meyh :)

Lebey kurang pukui 12 tghari , saya sudah siap di make-up .

Perbezaan :

Sebelum di lukis mukaku :)



Selepas mukaku di touch up oleh mak andam :)

Memang totally different kan ?
Macek-macek keliling rumah aku cakap bila muka aku tak make up jd seperti kanak-kanak riben ( almaklumlah awakk niyh bdn kecik m0lek jewp )
Bila dah make-up nampak matured .
hahaha :)

Kami nikah dalam pukul 1.45 ptg jugak sbb Naib Kadi suruh lepas Zohor .
Waktu menunggu Naib Kadi tuh baca perihal-perihal rumahtangga tu , pernafasan aku secara tetibe jadi tak lancar . Pertama kali aku rasa sangat nervous ( omputeh ckpla ) kalau melayu cakap gemuruh . Baru aku tau macam mana rasa pengantin sewaktu menunggu Akad Nikah dijalankan .
Terpandang pulak muka incek hubby tersayang . Memang totally different sebab nampak dea p0wn nervous semacam . Incek hubby nervous sbbkan dea takut Naib Kadi tuh tanya banyak-banyak tapi Alhamdulillah ! Syukur kepada Allah SWT sebab Naib Kadi tuh tak tanya apa-apa pun . Dea terangkan serba sedikit pasal rumahtangga then macam mana cara nak ijab dan kabul . Terus dea jabat tangan incek hubby tersayang . Dengan sekali lafaz sahaja aku telah sah menjadi isteri kepada Mohd Amay Mohd Desa . Dengar jewp Saksi-saksi cakap sah terus terbit di bibir aku ucapan Alhamdulillah dan bermulalah sesi sebak-menyebak especially untuk my mum , my sis serta my kezen ! Aku sedaya-upaya menahan sebak tapi sampai jewp saat my mum cium pipi aku serta-merta gugurlah airmataku ( mak ! niyh abeh make-up ai ta0 . hehe .)

Upacara pembatalan air sembahyang dilakukan di masjid jugak . Ceh ! ingat buat dekat rumah . Takpela mana-mana pun buley . Buat dekat masjid mane tau buley dapat keberkatan lebey dalam rumahtangga niyh :)

Gambar-gambar sekitar Upacara Pembatalan air sembahyang .
( Lets Pictures Do Talking )



Tanda dimiliki :)
Menjeling sebelum saatnya tiba :)
Nervousssss sangatt :)
Muka nampak tenang tapi hati tiada siapa yang tahu :)
Khusyuk mendengar Khutbah yang di baca oleh Naib Kadi :)
Hanya sekali lafaz :)
Saat membaca doa :)
Kelegaan jelas terpancar dimuka :)
Ketika saat selesai lafaz akad yang dibuat incek Hubby. Sangat terkej0t kerana tak sangka my kezen Aneesa buley mengalirkan airmatanya sekali :)
Majlis Pembatalan Air Sembahyang :)
Cincin disarung tanda dimiliki oleh incek Hubby :)
Menyalami tangan incek Hubby :)
Ciuman pertama dari Hubby :)

Friday, September 16, 2011

2 hari lagi ..


Assalamualaikum buad belogwalking yang di kasihi :)

Masa tinggal hanya 2 hari saja lagi untuk saya bergelar ISTERI kepada incek tunang .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Perasaan memang tak dapat digambarkan . Hanya kepada Allah SWT jewp aku memohon agar dipermudahkan segala urusan pada 18/9/2011 ini .

Semalam (15/9/2011) - received call dari incek tunang . Dea bta0 dengan cuaknye mengatakan ada masalah besar yang baru timbul .Aku p0wn bertambah-tambah cuak dibuatnya .
Incek tunang menanyakan bermacam-macam soalan seperti :

INCEK TUNANG :1) Ayang tau Bahasa Inggeris kan ?
SAYA :(mestilah tau sbb kat sk0la dlu ada blaja . Nak kata terer idak le . Tapi pahamla apa yang omputeh cakap)

INCEK TUNANG :2) Ayang tau guna komputer tak?
SAYA: (hadoii .. dah sahih2 tau guna . lau tak cane aku on9 fesbuk , update belog & buad kerja-kerja dekat opis )

INCEK TUNANG :3) Ayang tau ta ... isyhhh menatang apa tak tau BS niyh . Aku pown nyampuk UBS kot ?
Haaaa yang itu lah . hehee abang lupa .
SAYA:( oh ! yang itu dlu blaja . tp skunk dah ta hingatla )

INCEK TUNANG: Oh ! kalau mcm tuh tapewla .
SAYA : awat dok tanya macam private investigator niyh ?

INCEK TUNANG : Tadelah . tadi tokey abang tanya , ayang nak tak kerja sebagai kerani dkt tmpt kerja abang . kalau ayang terima job dea offer , dea akan cari rumah sewa untuk kita .
SAYA : wah ! okehla tuh . kurang-kurang tadelah kena susah payah nak cari kerja da .

INCEK TUNANG : okeh2 ! nty abang konfirm nan tokey abang laen

* Alhamdulillah kerana telah diberi rezki sebelum bergelar ISTERI kepada incek tunang . Terima Kasih Ya Allah

notakaki : Kebesaran Allah :)


Wednesday, September 14, 2011

4 hari lagi ..

Assalamualaikum buad semua bel0gwalking di sini ..

untuk entry kali ini ::

Ingin memaklumkan bahawasanya perasaan saya ketika sangat berdebar-debar . Sangat berdebar-debar okeh . Rasa seperti saya yang pengantin lelaki bakal berdepan dengan tok kadi . Aishhhh ! cane lah perasaan incek tunang ea ? Adakah berdebar-debar seperti saya ?

Hurmmmm hari ini rabu . Esok khamis . Lusa Jumaat . Tulat Sabtu .. Ahad hari yang ku tunggu-tunggu ..
Aishhhhhhh ! takutnyeeeee ..

Rabu ...

Iaitu pada hari ini .
Aktiviti yang dijalankan ialah pergi melukis henna ..
Nak teng0k hasilnya ??

taraaaaaa ~
terimalahhhhhh !







Monday, September 12, 2011

6 hari lagi ..

Wink..wink..wink..


Assalamualaikum buat semua belogwalking untuk belog yang hingga kini tak gelimat-gelimat langsung . Aisehh ! Cane lah saya nak buad agar bel0g saya buley jadi segelimat bel0g-bel0g yang lain seperti : .. cik epal .. , dinky winky myravea , Hanis Zalikha & lain-lain bel0g yang gelimat lain .

Hahaha :)
Apa saja lah engkau niyh Elani Hassan !!
Entry niyh bukan untuk menceritakan bagaimana nak jadikan bel0g kau gelimat macam bel0gger2 yang dah lama berkecimpung dalam dunia bel0g niyh . Lagip0wn kau punye entry tak best macam entry-entry mereka itu . Sedarlah diri itu sikit wahai cik Elani oiii !(oppsss ! diri sendiri marah)

Back t0 title : 6 hari lagi !!

Ada apa dengan 6 hari lagi ea ? amb0iii buad2 tata0 nampak . memang nak kena piat telinga niyh . meyh cnie saya na tolong piatkan telinga . Dah gian niyh . huhu :)

6 hari lagi = jadi isteri kepada incek tunang !!

Dan untuk hari ini , aku pergi kerja memang bersenang-lenang kerana apa ? kerana my b0s tak bagi saya buad kerja sangat sebab menurut kata dia saya niyh tengah darah manis . Aishhh ! macam-macam pantang betul . dan menurut kata dia lagi , kalau jaman d0lu-d0lu memang seminggu lagi nak nikah memang pengantin tak ada peluangla nak bersuka ria di luar . Kena duduk jewp dalam rumah . Aishhh ! mau aku jadi semak kepala .

Itu p0wn b0s aku sangat berbaik hati kerana memberi aku kerja hingga hari rabu sahaja . Ini bermakna Khamis & Jumaat aku cuti . hahaha ( gelak jahat ) . Terima kasih buad b0s saya !

Dan perasaan ku ketika ini tak perlulah hampa-hampa sume tanya sebab cek tengah nerv0us bak kata omputeh . Amb0iii n0k kau speaking l0nd0n nampak . wakakaka ~
melalut jauh dah niyh . aiseymannn ! sebelum saya melalut dengan lebih lanjut ! adalah dengan senang dirinya saya mengundurkan diri dari penulisan ini kerana rumah tak berkemas lagi . Nanti mak aku balek tak ke naya kena marah . huhu :)

Next entry ... Dunn0 yet !

Sunday, September 11, 2011

Seminggu saja lagi ...


Assalamualaikum buad semua belogwalking di sini .
Setelah sekian lama saya meniamkan diri kerana agak sebuk menguruskan hal pernikahan yang hanya tinggal untuk 7 hari saja lagi .

hahaha :)
ini bermakna saya bakal menjadi isteri kepada incek tunang dalam seminggu lagi .

Preparation :::

1) hantaran
Sirih Junjung ( not yet )
Sejadah ( done )
Towel ( done)
set belt & wallet ( done )
Set perfume & facial ( done )
baju melayu ( done )
tafsir quran ( done )
kain pelikat ( done )
Lagi 2 item t0k cukupkan 11 hantaran kami bakal menggubah gula-gula beserta jeli bentuk orange .

most important : Semua hantaran di hasilkan sendiri oleh adeq saya serta diri saya sendiri . Kami sendiri tak sangka yang kami niyh memiliki kekreatifan tersendiri . Apa yang penting kami sangat pueh hati ! kalau korang nak tengok kreatif or tak kt0wg ley check out adeq saya punyer belog !

bab hantaran selesai :)

2 ) perasaan saya !

Bagaimanakah perasaan saya ketika ini kerana lebih kurang seminggu sahaja lagi bakal bertukar status .

Adakah perasaan saya seperti ini ?

seperti inikah ?

atau seperti inikah ?

Okeh ! sebenarnya perasaan saya ketika ini adalah .....

NERVOUS + EXCITED + TAKUT

Semua ini sudah bercampur aduk sehingga menjadi seperti ini :

itulah serba sedikit mengenai perasaan saya ketika ini .

3) Make up + Baju

mengikut kata Mak Andam saya dalam pukul 10 pg saya dikehendaki menghadirkan diri di butik kerana make up akan dilakukan di butik miliknya . Lagipun menurut kata mak andam itu , masa yang diperlukan untuk make up serta pemakaian baju saya akan mengambil masa lebih kurang 2 jam . aishhh ! lame tuh . cane lah nanti ea :)

Okeh ! itu antara preparation yang telah saya usahakan bersama adeq saya serta mak kesayangan saya . Anyway terima kaseh sangat-sangat untuk adeq saya serta emak saya yang telah bersusah payah untuk kesempurnaan majlis pernikahan saya nanti !

Dan mengikut kata bakal suami saya iaitu incek tunang , mereka akan tiba di masjid Hajah Puteh Mahami yang terletak di Taman Bercham Raya sekitar jam 12 tengahari kerana majlis pernikahan kami akan di adakan sebelum zohor .

notakaki : 8/9/2011 genap setahun usia perhubungan
saya bersama incek tunang :)

Friday, August 26, 2011

Ke Kreatifan Aku !

Assalamualaikum to all bel0gwalking :)

Untuk entry niyh saya nak menunjukkan kekreatifan yang saya sendiri tak jangka terpadam .
hehe :)








Inilah antara hasil kekreatifan anak pacek hassan serta macek r0s .
Sangat berpuas hati sebab all home made :)

Semua gubahan hantaran ini di buat sendirian berhad oleh Elani Hassan .

notakaki : lagi 4 hari nak raya !



Tuesday, August 16, 2011

About a month to go ..

Assalamualaikum buat semua belogwalking here !
Sangat-sangat minta maaf kerana dah lama tak update belog yang semakin samar-samar ini .
Tersangatla busy kebelakangan ini .

Hari telah masuk hari ke-16 kita berpuasa . Dan Alhamdulillah kerana kita masih diberi peluang untuk menjalani ibadah yang satu ini . Sangat berharap tahun hadapan dapat diberi peluang lagi .

Setelah 16 hari berpuasa , dan ini bermakna raya lagi 14 hari saja .
So baju raya semua dah setel ke ?
Berapa pasangkah baju raya anda untuk tahun ini ?
Pasti tersangat banyak ye .
Hehehe almaklumlah raya kan setahun sekali .
Pasti nak berhabisan kan ?
Tapi ingat ye jangan membazir sebab membazirkan amalan SYAITAN !
oh ! tak bagus . tak bagus itu .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Today : 16th . August . 2011

Ini bermakna tolak tambah darab bahagi sebulan saja lagi untuk saya bersiap sedia dari segi fizikal dan mental sebelum saya menjadi isteri kepada incek Tunang saya .

Perasaan saya ketika ini ???
" kalau saya cakap saya nak lari laju-laju boleh tak dari sini ?"
"sebabnya saya takut , takut tak boleh jadi isteri solehah"
"ad0ii , ingat lagi dekat tarikhnya lagi xcted , rupanya tak "

Lately , kalau tengok cerita yang berkaitan kahwin aut0matik perasaan saya sebak bila si pengantin lelaki lafazkan akad itu dan saksi semua mengatakan sah . Macam itu jugak ke perasaan saya selepas di ijabkabulkan ? OMG ! macam tak takut je .
Adakah saya akan nangis seperti pengantin-pengantin itu ?
Halamak ! betul-betul sekarang keadaan under pressure .

Untuk incek tunang ? adakah perasaan anda seperti saya sekarang ?
OMO ! saya benar-benar takut !

Ya Allah , kau kuatkan hatiku untuk menempuhi apa jua dugaan yang engkau berikan kepadaku serta bakal suamiku . Aminn ~

notakaki : 18hb/sept/2011(Nikah)

Thursday, July 14, 2011

besday present


Perasaan saya ketika ini ???

Apa k0wunk rasa bile k0wunk nen0k pic m0nyet yg chumel ini ?
Haruslah berbunga-bunga hati saya kerana pada ahad lepas INCEK TUNANG kesayangan saya telah memberi hadiah hari lahir saya padahal hari lahir saya dah lama berlalu . Tunggu dekat sebulan baru buley dapat besday present ! Oh ! Ma Gosh !

Saya sanad hepy sebab INCEK TUNANG kesayangan saya bagi hadiah yang saya memang lama idam-idamkan iaituuu ::::


inikah ?
Rasanya bukan k0t ..

atau inikah ...


N0pe ! i dun think s000 .

s0 apakah ia ??

hahahahahahaha (mer0yan kerana hepy)

Sebenarnya saya telah meminati menda ini sekian lamanya kerana gara-gara kawan adeq saya yang bernama Haziqah itu .. Huh ! Jgn marah ye sygsss . Ay0ng mukan marah kmo0 cume nak bta0 ay0ng sekarang p0wn sudah ada patung lembu seperti kamo00 . Tapi lagi dem0x cikit dari kmo00 .

taraaaaaaaaaaaa





✖COPYRIGHT ™ elanihassan.blogspot.com✖