Followers

Saturday, December 25, 2010

Kembali Menulis

Rasanya dah lama tak update blog ini .
Almaklumlah keadaan memang tak izinkan untuk aku update blog sebab kalau aku nak online terpaksa pergi dekat cybercafe .
s0 boring sebab sana bising . paling lama boleh tahan stay dekat sana pun dalam sejam ataupun kurang .
untuk update blog perlukan privasi dan ketenangan kan ?
bloggers yang lain pun mesti setuju kan .

Sebenar-benarnya tujuan aku update blog ini pun sebab aku nak membawa perkhabaran gumbira kepada teman-teman blog aku niyh .
Agak-agak nak tahu ke ?

Untuk pengetahuan kamu semua ,
Cik Elani Hassan iaitu saya kini telah bergelar tunangan kepada Incek Amay .
Hurmmm macam tak percaya sebab ramai kata saya ni maseh kanak-kanak ribena lagi tak kan dah jadi tunangan orang .
Memang tak syak wasangka lagi memang kini aku telah bergelar tunangan orang .
s0 dalam erti kata lain aku dah tak boleh nak menggatal lagi .
hehehe . Anyway aku sendiri pun tak percaya tapi inilah hakikat .

Macam mana perasaan selepas bergelar "s0me0ne fiancee" ?
Perasaan memang tak dapat gambarkan dengan kata-kata sebab aku sendiri kadang-kadang rasa tak percaya tp macam mana pun aku memang seronok , gembira , senang hati lalala sebab akhirnya hubungan kami telah di ikat .




Bakal Mak Mertua Menyarungkan Cincin Yang Menjadi Tanda Diri Bakal Dimiliki .


No comments:

Post a Comment

✖COPYRIGHT ™ elanihassan.blogspot.com✖