Followers

Wednesday, July 14, 2010

+Back T0 n0rmal+

untuk entry aku ase cgt hepy sbb aku nan incek S kembali berkawan semula..
kepada incek A i'm really s0wie br0 c0z hurting u s0 much..
i didn't mean t0 but its my decision..
i h0pe u can face da reality n0w..
try find an0ther gurl outside there..
i'm n0t f0r y0u..i'm really s0wie..
Sanad besh eventh0ugh aku terpakse melukakan hati sese0rang..
tapi untuk pegangan yang aku telah pegang sejak aku kecil
kini aku akur dan redha..
terima kaseh Ya Allah kerana Kau telah menyedarkan hambamu yg alpa ini..
Sesungguhnya Engkaula Maha Berkuasa atas segala-gala di atas muka bumi ini..
untuk incek S terima kaseh sbb terima keadaan saya
terima kaseh gak sbb selalu k0l saya..
saya bkn tana k0l awak tp buat masa sekarang kredit ta banyak meyh..
nty gaji saya jnji saya akn k0l awak selalu..
anyway thanx again yeah incek S..
Incek A i'm really s0wie c0z terpaksa melukakan hati anda lagi..
saya sekarang dah pikir masak-masak
saya akan ikut kehendak pilihan family saya..
saya nak kehidupan saya di redhai dan diberkati sampai bile2..
itu janji saya dekat family saya sekarang..
once again i'm really s0wie ta0..
and thanx utk semuanya
m0st imp0rtant halalkan apa saja yag penah awak bagi dan kita share selama ini..

nukilan oleh:

Monday, July 12, 2010

+Benarkah??+

Gayanya..
tutur percakapannyer..
gerak bahasa badannyer..
sume tuh menggambarkan dye ingin menarik perhatianku..
tapi atiku sendiri yg menidakkan..
adakah benar??
aku sendiri tak pasti tentang itu..
Mak da pesan awal2 nan aku jgn trlalu rapat
takut kemudian ari owg akn anggapn kita lain..
aku sendiri keliru sbb masalah aku antara ayie nan s0fi maseh tergantung..
ayie maseh harapkan aku..
s0fi pula membuat aku seperti terkejar2 akn dye..
aku sendiri buntu..
kadangkala niat aku hanya berkawan
tp entahla kaum lelaki niyh gemar salah anggap akan aku..
bila aku mengambil berat dikatakan aku menyukai mereka..
tp sbnrnya aku hnya menganggap anda semua kawan sahaja..
untuk yg berkenaan sy mnx maaf sbbsaya ase ite hanya buley berakawan
saya ta berani lagi untuk menerima kaseh syg dr sesiapapun
sbb sy penah terluka sebelum niyh..
sy harap awk dpt paam keadaan sy..
InsyaAllah suatu hari nanti andai terbuka pntu hati sy
sy akn maklumkn awak..


nukilan oleh:

Sunday, July 11, 2010

+ It's w0nderful W0rld+


Sanad besh c0z t0day aku ta perlu pegi keja..
untuk pertama kali sejak bekerja akucuty pada weekend..
Sanad syi0kk w0kk!!
Aktiviti aku untuk weekend pertama yg ta perlu kerja ialah:
(1) opc0z la ang0n lewat c0z weekend ta perlu k0je..
(2) mengemas bilik aku yag jarang aku kemas- hampeh met0i pemalas..
(3) Pergi berjalan ke matrix g0peng jumpe nan adek aku yg k0n0n windu at aku..
(4) alek dari g0peng aku membuta ag cmpai kui 6ptg..
Urmmmm.. besh sanad..
Had0iii bilerh ta penah cuty time weekend niyh la aku ase asyik nant0k jewp..
almaklumlah cuty weekend niyh tujuannye utk wat dem0kkan badan aku tp ley dem0k kew??
urmm mcm ssh jewp c0z aku mmg kate0ri kecik an??
tapewla yg penting berusaha..
CHAIY0K2 Elani Hassan..
D0 better f0r urself.. nj0y a l0t mylife..
d0n't ever2 disturb me keyh..

nukilan oleh:

Thursday, July 8, 2010

+Kehidupanku Bermula Semula+


Hari terakhir di Kinta City as Cust0mer Service Assistant..
S0rry cgt2 ta0 Nadia my superb supervis0r..
Saya terpakse berhenti secara tetiba kerana mak saya dah berkeras nak saya jauh dari Zaiful Azri..
Baju unifrm saya akan bg dkt kak liza suatu hari nanti..
Ec0k bermula kehidupan saya sebagai se0rang ahli terapi di c0smic nature..
mak saya lebih rela saya kerja di sini sbb office h0ur..
gaji p0wn masyuk saya cgt suker..
d0n't get angry yeah!!
Untuk staff inf0 lain saya na mintak maaf andai saya penah wat silap kat anda semua..
huhu..ta ley blah met0iii..tp cane p0wn harap maafkan..
keja lekl0k yew..
nty saya gaji saya pergi tempat anda yew..
wakakaka~

nukilan oleh:

Wednesday, July 7, 2010

All mem0ry c0me acr0ss suddenly..




between us??
n0thing m0re..
dedicated dis p0st t0 zaiful azri da 0ne dat i reaally l0ve him s0 much..
he's sacrifice me a l0t..
he's pampered me a l0t..
m0st imp0rtant he's l0ve me s0 much..
dat day i ask f0r br0ke up i can saw sadness in his face and eyes..
he's tried t0 tell me dat he really l0ve me s0 much..
l0ve me m0re than his live..
what sh0uld i d0 n0w??
i hav t0 f0ll0w my parent decisi0n..
0thers might called me mad c0z f0ll0w my parent 0rder..
i'm d0ing dis c0z i d0n't want t0 be dis0bey daughter..
my parent sacrifice everything t0 me..
what i want they will fully c0operate wif me..
i d0n't want just bc0z my special boyfriend i had t0 be dis0bey t0 my family..
i really l0ve y0u s0 much..
i d0 l0ve y0u s0 much.
we had thr0ugh our life t0gether f0r 5 m0nth..
we share everything..
we didn't care what pe0ple said ab0ut me and said ab0ut y0u
as l0ng we're happy..
i miss our mem0ry..
i need y0u back in my life..
i really h0pe we're meant t0gether..
FOR Y0UR INF0RMATI0N I L0VE ZAIFUL AZRI BIN R0SLI S0 MUCH..N0 ONE CAN C0MPARE MY L0VE T0 HIM..

nukilan oleh:
✖COPYRIGHT ™ elanihassan.blogspot.com✖