Followers

Sunday, May 23, 2010

Pilihan antara dua..

Skunk jiwa aku sangat2 la tertekan..
urmmmm aku terlampau sygkn my bf skunk..
zaiful azri bin r0sli sy sgt sygkn awk..
mak napew mak wat kat ay0ng mcm niyh??
mak ta0 kn ay0ng sygkn ayie napew mak na kenen2kn ay0ng nan ank maklang en0n tuh??

Ay0ng mmg na jd anak yg baek tp ta buley kew mak paham aty and pasaan ay0ng niyh??
ay0ng syg sgt2 mak kat ayie tuh..
Antara ayie?? antara s0fi??

(1) PEKERJAAN:
Ayie= technician airc0nd
S0fi= wat bisnes kedai makan

(2)UMUR:
Ayie = 27thn(mmg tua tp pangai mcm dak2 jewp)
S0fi= 21thn (muda tp mcm serius urmmm ta suke la)

mak i d0 l0ve ayie s0 much..
i d0n't want other..
only ayie inside my heart..
we shared everything..
he makes me smile again..
help me??
i d0n't want meyh other pe0ple..
Ayie!! i l0ve y0u s0 much!!

Monday, May 17, 2010

Terrible Day!!

Perghh!! title p0wn da ley wat owg tertnye2 an??
actually last night aku kena pegi h0spital Besar Ep0h or skunk owg panggey H0spital Raja Perempuan Bainun..
Mukan aku saketla..lau aku saket tadenye na update bl0g aku niyh..

Semalam aku pulang k0je pukui 9mlm tepat..
ujan lebat cgt kat luar tuh..aty aku ase ta sedap cgt t0k semalam..
mcm ada s0mething yg akn happen..
sesampai jewp aku kat l0ading bay aku nen0k muke asben aku cuak semacam..
Aku tnye dye and dye jwb my mum in law kat 0sptal..
kat kecemasan td sesak nafas..
Ta pikir panjang dah aku ajak dye terus p 0sptal tayah anta aku alek ag..

sampai jewp kat 0sptal ter0s k0l my mum and gta0 alek lewat cikit..
mu mum p0wn bg permissi0n..
ujan lebat cgt mlm niyh..aku da lenjun niyh..
bayangla dr jejey cmpai 0sptal ujan lebat cgt..
asben aku terus masuk kecemasan..
salam nan adek ipar aku then sej0k cgt2..
aku dah gigil cgt2 time tuh..
nan dada p0wn ase mcm saket nyucuk2 jewp..
jgn aku lak ms0k 0sptal dah..

Kami alek dr 0sptal kui 12.00 tghmlm
campai kat umah p0wn kui 12.30 tghmlm..
sekbek ujan da benti..
hueh~ lau ta ma0 aku kena redah ujan ag..
OMG ta mungkin..
aku da ase mcm na demam..
terus andy and telan ubat terus and g0ing t0 sleep..


Sunday, May 16, 2010

I d0 Mish him s0 much


Mish who??
My asben pr0bably??tak k0t c0z just n0w baru jewp jumpa nan dye..baru jewp dpt ciuman kaseh syg kat dahi..tak mungkin meyh..
Actually aku rindu cgt kat my best friend la..Dye se0rg kawan yg cgt take care pasai aku..
Nak ta0 tak dye niyh sape..Dye la se0rang kawan lelaki terbaek penah aku kenai..
HARRIS BIN ABDUL HAMID a.k.a T0MEY..
Cane aku kenai nan dye??Kt0wg niyh 1 tmpt keje la..
Dye niyh maintenance t0k Jejey Ep0h dlu tp skunk dah benti keje dah lpas dpt tawaran TNB and itu bermakna dye tgglkan aku and pegi bangi..Huwaaa s0 sad..
But n0w relieve cikit c0z dye skunk dah stat mcg nan aku alek s0 ase sher0n0k..

P/S: I mmg syg kat Harris but m0st imp0rtand i lebih sygkan my family then bwu my asben..


Inilah my besh Friend f0rever(BFF)
Incek Harris a.ka. T0mey..




Monday, May 3, 2010

Kau kembali semula..

tepat pukul 1.54am(3/may/2010) kau kembali semula dlm idupku..untuk ap??aku p0wn ta pasti..aku mgkn telah janji t0k menyayangi dirimu..tp percayalah walaup0wn aku menyayangi asben ku tp ta disangkal aku ta dapt menyayangi die seperti mana aku menyayangi dirimu..
Skandal??ouhh ta mungkin kerana aku tam0 lagi berpaling tadah ata0u kata saintifik curang dengan asbenku yg amat aku sayang..kami ingin membina hidup kami..biarkan kami gembira dan bahagia selama-lamanya..Aku tahu kau ta dpt melupakan aku kan??aku p0wn begitu..tp sayang seribu kali sayang..ketika aku menyayangi dirimu lebih dr nyawaku kau mempermainkan perasaanku..adakah kau penah pikir akn diri ku??akan perasaan ku??kau lihat aku tersenyum tp dalama haty aku cukup terseksa bergelar kekasihmu..cukupla apa yg penah aku lalui bersama kau..aku harap aku dapat idup dgn aman..biarkan aku..tinggalkan aku..

Sunday, May 2, 2010

m0ment yang tak mungkin aku akan lupe..

30/April/2010

Tengs t0k my Asben c0z wat suprise yg langsung aku ta duga..
hueh~ first tyme k0t ad laki yg treat aku jd begitu special dalam id0p aku..
Impian aku jd kenyataan k0t..Ad0yaii sampai skunk still ta cye ag niyh..hahaha..
demand syial..

:::ku kenang kembali:::

Ayie: cepatla yunk da lapa tahap gaban niyh..g la swipe cpt..
Me:Y0lah2 sab0 ta ley kew??
Ayie: Bie tggu ayg kat secret recipe ta0..Bie na bwk ayg p mam kat tmpt special cgt..
Me: owyte..

Selepas swipe..turun menghala ke gr0und fl0or..

Me: Bie napew ite menghala ke J0hnny's Restaurant niyh??
Ayie: Napew ta cye kew??
Me: Bie jgnla memain..ayg lapa niyh..da la keje cmpai kui 12 ary niyh..
Ayie: J0mla ms0k..

Akhirnya impian aku t0k mam stimb0t kat j0hnny's restaurant tercapai gak..hurmmm sungguh ku ta sangka..asben aku yg muke ganas tuh upe2nye ngat ag kata2 aku tyme mule2 kawan nan dye dulu..
Bie tengs a l0ts ta0 c0z bie da menceriakan ary ayang..Bie da wat ayg jd gurl paling hepi skunk niyh..
Bie i really l0ve y0u s0 much!!



✖COPYRIGHT ™ elanihassan.blogspot.com✖