Followers

Monday, December 28, 2009

NEW LIFE!! NEW HUBBY!!

On 26/12/2009 at 11.30pm ak dah sah p0wn berkapel nan c0wg dak yg met0i2 take care kat ak..ak harap cgt2 dye ta kan jd mcm ex2 ak yg dlu..suke2 jewp nan menkn aty and pasaan ak..
ak sedar ak dulu niyh playgurl..tp sbgai manusia ak p0wn na berubah gak..ta kan na berterusan jd playgurl..drpd ak terKANT0I nan ex2 ak dlu bek ak berubah..met0i ta??
Tp kekdg ak jd tak0t nan bercinta niyh..yelah owg clalu ckp lau dlu ite niyh playgurl/playb0y bile mase ite na berubah tetibe jewp owg yg ite met0i2 syg tuh yg akn wat ite alek cane ite penah wat kat ex2 ite dlu..
Mcm cite niyh: Ak ad c0wg kawan kat Kinta city..Nama dye N..dye niyh salah c0wg staff utk parking..Dye dlu mmg playb0y bes0 punyer..sume gurl yg dye ayat sume dpt..tp sejak dye kenai nan c0wg gurl nama start nan I niyh dye met0i2 da jat0h syg..tp skunk n met0i2 derita c0z I niyh upenyer da ad pkwe..last2 N amik kptsn Overdossed dan hant0k pale kat cermin..B0d0h kn?? I tuh senang aty jewp..tp N sgg0p r0sakkn diri sndiri..
P/S:sbgai pngajaran JGN TERLALU MENYAYANYI SESEORG KERANA KITA AKAN DERITA JIKA KEHILANGAN..

Friday, December 4, 2009

Sahabat atau Kekasih

Sahabat hanya kawan sahaja dan cukup banyak kalau nak di cari tetapi kekasih itu hanya satu sahaja dalam seumur hidup kalau nak cari keluarga yang bahagia memang susah kerana seorang kekasih tak mungkin atau sanggup memberi layanan atau pertalian yang begitu iklas dan jujur sehingga akhirat nanti.
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you..
The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else..
if i has to choose between loving you, and breathing. I would use my last breath to say I LOVE YOU. .
"When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams."
Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you' re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU... The one who turns to his friends and says, thats her...

my life 1

da lame ta update bl0g aku niyh..
na kate bz tuh tade la tp mybe ak penat k0t..
da jarang la ak na ngadap asben n0 2 ak niyh..
hueh~
ntah pape jewp..
week niyh n0thin happened p0wn..
cume aku wat penampilan bwu kat tmpt keje..
ak skunk g keje da ta pakai tudung..
gilerh an??
ap2 p0wn ak kn selamber jewp..
anyway aku ase takat cnie jewp dlu..
nty ak update ag keyh..

Wednesday, November 25, 2009

kekasih tak dianggap


aku mentari tapi tak menghangatkanmu

aku pelangi tak memberi warna di hidupmu

aku sang bulan tak menerangi malammu

akulah bintang yg hilang ditelan kegelapan

selalu itu yg kau ucapkan padaku

reff:sebagai kekasih yg tak dianggap

aku hanya bisa mencoba mengalah

menahan setiap amarah

aku sang bulan tak menerangi malammu

aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan

sebagai kekasih yang tak dianggap

aku hanya bisa mencoba mengalah

menahan setiap amarah


niyh la lagu yg byak memberi kenangan kepadaku

meskip0wn begitu

ku terlalu menyayangi dirimu..

l0ve u damn much..

Tuesday, November 24, 2009

KEHIDUPANKU SEBAGAI RECEPTI0NIST

12/10/2009- kehidupanku sebagai seorang recepti0nist bermula..aku kini menjawat jawatan sebagai seorang receptionst di information counter jusco kinta city ipoh..kehidupanku kini berubah kerana aku yg tidak punya pengalaman kerja diterima bekerja di situ..aku benar-benar bersyukur kpd Allah kerana masih memberi rezeki kepada aku meskipun aku byk melakukan kesalahan dan kekhilafan di atas muka bumi ini..Gaji yg aku terima mencukupi untuk aku menanggung diriku seorang untuk sebulan..aku diterima baik oleh staff-staff kinta city antaranya En. Mat Noor, En. Saiful, En. Faizal, En. Abdu, Kak c'la, Miss Koh, Kak ita, Kak Nurul, Miss Kashtury, En Khalid, En.Helmi, En. Suhairi, Nazrin dan sume bluewaves kinta city..

KEHIDUPANKU SEBAGAI STUDENT KOLEJ

Alam k0lej satu alam yg amat bermakna bg aku..oleh kerana aku terlupa dan alpa kehidupanku berubah..memang tujuan asalku ingin berjaya dan sampai kapan p0wn itu tujuan asalku sebaik sahaja aku melangkah masuk di satu k0lej di melaka..aku mengambil jurusan business studies di kolej itu..Tetapi oleh kerana cinta dan nafsu aku terlupa akan niat serta tujuan asalku..aku kembali menjalinkan hubungan ku bersama sepupu ku..setiap minggu aku akan pergi berjumpa dgn dia di Klang..duit elaun serta duit yang dikirimkan kepadaku oleh ayahku abes kerana aku pergi berjumpa dgn kekasihku itu..walaupun aku sedar hubunganku ini tidak akan direstui oleh kedua ibu bapaku dan aku terg0long dalam seorang yang agak degil..aku tidak mendengar nasihat ibu bapaku..Pada 7/10/2009 ibu serta ayahku mengambil keputusan untuk memberhentikan pembelajaranku di k0lej itu..aku terpaksa redha dgn ketentuan ini..akan tetapi kini aku telah berpisah dgn kekasihku itu setelah menyedari hubungan kami tidak akan kemana-mana pun..Oleh itu, jgn jd seperti aku..kerana cinta pelajaranku entah kemana..

AKU IALAH AKU..

Nama ku ialah Nor Illani Bt Hassan.Aku dilahirkan tepat pukul 2.32 pagi pada 14/jun/1990 di Hospital Besar Ipoh.Aku dilahirkan oleh emakku melalui caesaran iaitu pembedahan.Menurut mak aku dilahirkan tidak cukup bulan.Aku merupakan anak sulung kepada keluargaku.Aku ama disayangi oleh ayah dan juga emakku..Selepas 5 tahun penantian mereka yang sabar dan redha dengan ketentuan dari Allah maka lahirlah aku sebagai seorang anak ke atas muka bumi ini.Selepas 2 tahun kelahiranku, lahirlah adik kedua aku iaitu Nor Nabiha Bt Hassan..Selepas itu 5 tahun selepas itu lahir pula adik last aku iaitu Nol Hazim B. Hassan.Hanya dia saja adik lelaki kami..Kami amat menyayangi satu sama lain..
✖COPYRIGHT ™ elanihassan.blogspot.com✖